Mobilgarázsok

Show Filters

1–15 / 47 találat

Show Filters

1–15 / 47 találat

Milyen előnyei vannak mobilgarázsainknak?

Ez a mobil szerkezet kedvezőbb áron kapható, összeszerelése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a klasszikus téglaépítésű garázsoké. A mobilgarázs, ahogy nevében is benne van, nem kell, hogy az idők végezetéig egy helyen álljon az Ön udvarában.

A mobilgarázs probléma nélkül lebontható és ismét felépíthető az udvar másik felében. Cégünk saját gyártósorral rendelkezik, tisztában vagyunk a mobilgarázsok gyártási folyamatának összes lépésével.

Mobilgarázsaink a legkiválóbb minőségű horgonyzott lemezből készülnek, cégünk lépést tart a legújabb gyártási módokkal. Ha kérdése van, forduljon szakképzett munkatársainkhoz, akik segítenek kiválasztani azt a mobilgarázst, mely leginkább megfelel az Ön elképzeléseinek.

A mobilgarázsaink színe, mérete, felszereltsége és kinézete módosítható ügyfeleink igénye szerint. Weboldalunkon megtalálják a lemezek színét, alkategóriákban a mobilgarázsok különböző méreteit, valamint a mobilgarázs tetőjének típusait: oldalra lejtő-vagy hátrafelé lejtő tetővel, nyeregtetővel. A mobilgarázs kiegészíthető gyalogos ajtóval és különböző méretű ablakkal.

A megrendelés dátumától számítva 2-4 héten belül szállítjuk a kért mobilgarázst. Ez a megadott határidő függ attól, hogy egyedi vagy standard megrendelést teljesítünk.

Felhívjuk leendő ügyfeleink figyelmét, hogy a mobilgarázshoz szükséges betonalap elkészítése mindig az ügyfél feladata.

Rendeljen mobilgarázst közvetlenül a gyártótól!
további információ a mobilgarázsokról