Mobilgarázsok

ÚJDONSÁG ! Mobilgarázs 3,5×6 m

560 000 Ft

ÚJDONSÁG ! Mobilgarázs 3,5×6 m

560 000 Ft

Bestseller

Mobilgarázs 3×5

475 000 Ft

Mobilgarázs 3×5

249 000 Ft

Mobilgarázs 3×5

341 000 Ft

Mobilgarázs hátrafele lejtő 3×5

341 000 Ft

Mobilgarázs 9×6m

2 020 000 Ft

Akció!

2.osztályú garázsok 3×5 m

Original price was: 208 000 Ft.Current price is: 199 000 Ft.

Akció!

Mobilgarázs 3×6m

Original price was: 310 000 Ft.Current price is: 280 000 Ft.

Akció!

Mobilgarázs 3×5

Original price was: 280 000 Ft.Current price is: 239 000 Ft.

Akció!

Mobilgarázs 3.5×6m

Original price was: 475 000 Ft.Current price is: 450 000 Ft.

Akció!

Mobilgarázs 6×5m

Original price was: 530 000 Ft.Current price is: 465 000 Ft.

Milyen előnyei vannak mobilgarázsainknak?

Ez a mobil szerkezet kedvezőbb áron kapható, összeszerelése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a klasszikus téglaépítésű garázsoké. A mobilgarázs, ahogy nevében is benne van, nem kell, hogy az idők végezetéig egy helyen álljon az Ön udvarában.

A mobilgarázs probléma nélkül lebontható és ismét felépíthető az udvar másik felében. Cégünk saját gyártósorral rendelkezik, tisztában vagyunk a mobilgarázsok gyártási folyamatának összes lépésével.

Mobilgarázsaink a legkiválóbb minőségű horgonyzott lemezből készülnek, cégünk lépést tart a legújabb gyártási módokkal. Ha kérdése van, forduljon szakképzett munkatársainkhoz, akik segítenek kiválasztani azt a mobilgarázst, mely leginkább megfelel az Ön elképzeléseinek.

A mobilgarázsaink színe, mérete, felszereltsége és kinézete módosítható ügyfeleink igénye szerint. Weboldalunkon megtalálják a lemezek színét, alkategóriákban a mobilgarázsok különböző méreteit, valamint a mobilgarázs tetőjének típusait: oldalra lejtő-vagy hátrafelé lejtő tetővel, nyeregtetővel. A mobilgarázs kiegészíthető gyalogos ajtóval és különböző méretű ablakkal.

A megrendelés dátumától számítva 2-4 héten belül szállítjuk a kért mobilgarázst. Ez a megadott határidő függ attól, hogy egyedi vagy standard megrendelést teljesítünk.

Felhívjuk leendő ügyfeleink figyelmét, hogy a mobilgarázshoz szükséges betonalap elkészítése mindig az ügyfél feladata.

Rendeljen mobilgarázst közvetlenül a gyártótól!

Hogyan rendeljem meg a mobil garázst?

Ahhoz, hogy a mobil garázs megrendelése rögzítésre kerüljön, elég lesz hozzánk küldeni egy e-mailt a részletekkel, hogy mi lenne az igényük. Természetesen a rendelést fogadjuk telefonon is, az elérhetőség megtalálható az oldalunkon. Az Ön képviselője nagyon szívesen segít abban, hogy a megfelelő terméket válasszák, olyat ami meg fog felelni az Önök igényeinek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Beszélgetés során felvesszük az igényét, mire lenne szüksége, tanácsot adunk, hogy mi lenne a legjobb választás és segítünk a választásban, úgy hogy a megrendelése megfelelő legyen az Ön számára. A megrendelés felvételekor nem kérünk semmilyen előleget, a fizetés pedig minden esetben a helyszínen történik, miután már leszállítottuk a kért garázst. Ilyen megoldásnak köszönhetően, Önök is biztosak lehetnek abban, hogy 100%-osan jól döntöttek amikor a mi garázsainkat választották.Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Mindig segítünk és tanácsot adunk

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Mindig segítünk és tanácsot adunk

FIGYELEM !!!!!
A mi cégünk nem kér előleget a megrendelt árúért !!!
Vigyázzanak a csalókra !!!!