Mobilgarázsok

Akció!

Mobilgarázs 3×5

239 000 Ft

2.osztályú garázsok 3×5 m

199 900 Ft

Akció!

Mobilgarázs 3.5×6m

450 000 Ft

Akció!

Mobilgarázs 3×6m

280 000 Ft

Akció!

Mobilgarázs 6×5m

475 000 Ft

Mobilgarázs 3,5×5m

305 000 Ft

Mobilgarázs 6×5m

675 000 Ft

Akció!

Mobilgarázs 4×6m

380 000 Ft

Mobilgarázs 6×5,5m

860 000 Ft

Akció!

Mobilgarázs 3×5m

285 000 Ft

Akció!

Mobilgarázs 2 × 4m

200 000 Ft

Akció!

Mobilgarázs 4×5m

520 000 Ft

Milyen előnyei vannak mobilgarázsainknak?

Ez a mobil szerkezet kedvezőbb áron kapható, összeszerelése sokkal egyszerűbb és gyorsabb, mint a klasszikus téglaépítésű garázsoké. A mobilgarázs, ahogy nevében is benne van, nem kell, hogy az idők végezetéig egy helyen álljon az Ön udvarában.

A mobilgarázs probléma nélkül lebontható és ismét felépíthető az udvar másik felében. Cégünk saját gyártósorral rendelkezik, tisztában vagyunk a mobilgarázsok gyártási folyamatának összes lépésével.

Mobilgarázsaink a legkiválóbb minőségű horgonyzott lemezből készülnek, cégünk lépést tart a legújabb gyártási módokkal. Ha kérdése van, forduljon szakképzett munkatársainkhoz, akik segítenek kiválasztani azt a mobilgarázst, mely leginkább megfelel az Ön elképzeléseinek.

A mobilgarázsaink színe, mérete, felszereltsége és kinézete módosítható ügyfeleink igénye szerint. Weboldalunkon megtalálják a lemezek színét, alkategóriákban a mobilgarázsok különböző méreteit, valamint a mobilgarázs tetőjének típusait: oldalra lejtő-vagy hátrafelé lejtő tetővel, nyeregtetővel. A mobilgarázs kiegészíthető gyalogos ajtóval és különböző méretű ablakkal.

A megrendelés dátumától számítva 2-4 héten belül szállítjuk a kért mobilgarázst. Ez a megadott határidő függ attól, hogy egyedi vagy standard megrendelést teljesítünk.

Felhívjuk leendő ügyfeleink figyelmét, hogy a mobilgarázshoz szükséges betonalap elkészítése mindig az ügyfél feladata.

Rendeljen mobilgarázst közvetlenül a gyártótól!

Hogyan rendeljem meg a mobil garázst?

Ahhoz, hogy a mobil garázs megrendelése rögzítésre kerüljön, elég lesz hozzánk küldeni egy e-mailt a részletekkel, hogy mi lenne az igényük. Természetesen a rendelést fogadjuk telefonon is, az elérhetőség megtalálható az oldalunkon. Az Ön képviselője nagyon szívesen segít abban, hogy a megfelelő terméket válasszák, olyat ami meg fog felelni az Önök igényeinek.

Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Beszélgetés során felvesszük az igényét, mire lenne szüksége, tanácsot adunk, hogy mi lenne a legjobb választás és segítünk a választásban, úgy hogy a megrendelése megfelelő legyen az Ön számára. A megrendelés felvételekor nem kérünk semmilyen előleget, a fizetés pedig minden esetben a helyszínen történik, miután már leszállítottuk a kért garázst. Ilyen megoldásnak köszönhetően, Önök is biztosak lehetnek abban, hogy 100%-osan jól döntöttek amikor a mi garázsainkat választották.Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Mindig segítünk és tanácsot adunk

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Mindig segítünk és tanácsot adunk