Lemezgarázsok gyártója

Családi vállalkozás vagyunk, már több mint 10 éves tapasztalattal, a lemezgarázsok forgalmazásában és összeszerelésében, ez a Profi-Stahl. Tekintse meg az ajánlatunkat, a kiváló minőségű lemezgarázsokra, amely tartalmazza a technikai paramétereket és az árakat is egyben. Kiváló minőségű lemezgarázsokat gyártunk a piacon, amelyek egyben a legolcsóbbak is. A mi termékeink a tökéletes megoldás a minőségre az árhoz képest. Nekünk fontos a megbízhatóság, a szolidság és az öröm, amikor elégedettek a vevőink, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a részletekre, minden területen, mint a cég működésében a gyártástól kezdve egészen a garanciáig bezárólag. A mi kínálatunkban megtalálhatóak kiváló minőségű lemezgarázsok, mobilgarázsok és kutya kennelek. A mi munkánk a mi szenvedélyünk, amelybe a szívünket tesszük egészen a kezdetektől fogva. Három országból szolgáljuk ki a vevőinket: Magyarország, Lengyelország és Németország. Sok száz vevő megbízhatóságot szavazott nekünk, ezáltal partnerek lettünk és szállítók a kiváló minőségű de olcsó lemezgarázsok területén.

Telefonálj: 06706077181

Leggyakrabban keresett lemezgarázsok:

Hogyan rendeljem meg a lemezgarázst?

Ahhoz hogy megrendelje a lemezgarázst, elég lesz telefonálni vagy írni hozzánk és elmondani mi az ami érdekli Önöket, a többivel pedig majd mi foglalkozunk – tanácsot nyújtunk és segítünk, hogy mi lenne a legjobb választás, készítünk egy árajánlatot és felvesszük a megrendelését. A lemezgarázst házhoz fogjuk hozni 4-6 héten belül, a megrendeléstől számítva. Nem kérünk Önöktől semmilyen előleget, ahhoz hogy teljesítsük a megrendelését.

telefonaj

TELEFON/EMAIL

BESZELD-MEG

BESZÉLD MEG

Beszéld meg velünk, hogy milyen lemezgarázs felel meg a Te igényednek.
vedd at

VEDD ÁT

A teljes vételárat elég lesz akkor kifizetni, amikor már a lemezgarázs szerkezetkészen áll az Önök előre lefixált és megbeszélt helyen. Ennek köszönhetően 100%-osan biztosak lehetnek abban hogy egy sikeres vásárlást hajtottak végre.

Miért a mi lemezgarázsaink?

Mint tapasztalt lemezgarázsok gyártója, tudjuk, hogy milyen fontos a fém minősége, amelyből a lemezgarázst készítjük. Ezért a mi lemezgarázsaink a legjobb minőségű lemez anyagból készülnek. A lemezgarázsok gyártásához kizárólag hitelesített lemez termékeket használunk, vezető európai gyártóktól. Minden lemezgarázsunk megerősített tető és ajtó konstrukcióval rendelkezik, ennek köszönhetően a termékek szolidak és tartósak. Természetesen egyedi rendeléseket is készítünk, minden méretben.

A mi vevőink a teljes színpalettát választhatják, ennek köszönhetően könnyen kiválaszthatjuk a megfelelő színt ami illeni fog a környezethez. Így a végeredmény szépen és esztétikusan fog kinézni, a lakk rétegnek köszönhetően pedig évekig biztosítani fogja a rozsdamentességet. Amennyiben a vevő kéri, abban az esetben a kapuhoz elektromos hajtást is tud igényelni. Minden lemezgarázsban van lehetőség az ablakok és az oldalsó ajtók elhelyezésére is. Így tehát az általunk gyártott lemezgarázsok magas fokú egyediséget adunk, vagyis hozzá tudunk idomulni a vevőinkhez.

Legjobb minőségű lemezgarázsok

Mindig a legjobb minőségű lemezgarázst szállítjuk le, a legjobb minőségű alapanyagokból, kedvező árakon.

Gyorsan és hatékonyan

A megrendelés teljesítése, lemezgarázsok esetén nagyon gyors, 4-6 hét között

Ne várj, rendeld meg a saját lemezgarázsodat már most!

FIGYELEM !!!!!
A mi cégünk nem kér előleget a megrendelt árúért !!!
Vigyázzanak a csalókra !!!!