Kiválló minőségű Kutyakennelek ​

Kutyakennelek, a mi specialitásunk! Szolíd, esztétikus és komfortos kenneleket gyártunk, mint a kis mint pedig a nagy kutyáknak. A gyártáshoz, kiváló minőségű alapanyagokat használunk, ami garantálja a tartósságot és a biztonságot a Te háziállatodnak.

Több éves tapasztalattal rendelkezünk a gyártás területén, ennek köszönhetően biztosak lehetnek abban, hogy a termék amit rendelnek, teljes mértékben ki van dolgozva a legapróbb részletekeig, megtartva az alacsony árat. Ezért mi arra szavaztunk, hogy erre a területre is a vevőközpontúságot helyezzük előtérbe, hogy meglegyen a minőség és a jó ár. Ez azt jelenti, hogy a mi vevőink kiváló minőségű terméket kapnak, ugyanakkor olcsó kutyakennelt, minden nagyságra és minden fajtára.

HOGYAN RENDELJEM MEG A KUTYAKENNELT?

telefon

TELEFON/EMAIL

BESZÉLD MEG

vedd at

VEDD ÁT

 
Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Mindig segítünk és tanácsot adunk

Ne várj, rendeld meg a saját garázsodat már most!

Leggyakrabban keresett kutyakennelek:

LEÍRÁS A KUTYAKENNELEKRŐL

A mi kínálatunkban megtalálhatóak a következő kutyakennelek: szegecselt és hegesztés mentes. Minden termékünk kiváló minőségű horganyzott acél felhasználásával készült. Fontos megjegyezni, hogy a kennelek tartósak és hosszú életciklusuk van, mint az olyan kennelek amelyek hegesztettek. Az előregyártott falak összeszerelése a helyszínen történik csavarok segítségével. A teteje horganyzott trapézlemezből készült. Természetesen minden kennel rendelkezik ajtóval, amelyik alapesetben 80 cm szélesek. A szegecselt kenneleket két fajta alapanyagból lehet rendelni. Így el lehet mondani, hogy minden kutyakennel, maximális odafigyeléssel készül a gyártás területén, a legjobb alapanyagok felhasználásával, de az alacsony ár megtartásával.

Hegesztett kutyakennelek, szolídak, tartósak és teherbíróak. Amennyiben előregyártott elemekből készült, ugyanez elmondható, amiról az ügyfél a helyszínen meg is bizonyosodhat, amikor a helyszínen összeszerelésre kerül a sor a csavarok segítségével. A kennel tetőszerkezete horganyzott trapézlemezből készült, és az ajtók a standard 80 cm szélességgel rendelkeznek. A hegesztett kutyakenneleket három féle anyagból készítjük:

  • 1. Csavart horganyzott oldalsó szögekkel
  • 2. Lakkozott zárt profil, fekete por féle színben
  • 3. Acélcsövek, fekete por féle színben

A legfontosabb tényező, ami a kutyakennelt illeti, az az, hogy tartós és többéves biztonságos és könnyű használatot biztosít.

Minden kutyakennel egy olyan tulajdonsággal rendelkezik, amivel meg van erősítve a vázszerkezete. Ennek köszönhetően ez 100%-os biztonságot jelent a kutyádnak, olyannak is, aki fizikailag erős, ugyanis a megerősített falak, megakadályozzák azt, hogy még a legerősebb állat sem tud megszökni, vagy kifeszíteni a falat.

Kutyakennelek, kis méretű kutyák számára, arról azt lehet elmondani, hogy gyakoribb rácsozással rendelkezik. Ennek köszönhetően, még a legkisebb termetű kutya sem tud kiszökni a szabadba. Amennyiben kisebb kennelt keresel, a te kiskutyádnak, akkor találsz 2×2-es méretben is, de lehetőség van leadni egyedi rendelést is külön kérésre egyaránt.

Mit tartalmaznak még a mi kutyakenneleink?

A mi ajánlatunk, olyan kutyakennelt tartalmaz ami már alapozó festéssel van ellátva. A horganyzás mellett ez külön biztonságot jelent, aminek köszönhetőn a termék nem rozsdásodik és tartósságot biztosít hosszú éveken át. Alapesetben a termékeinket fekete színnel festjük le, de külön ár ellenében van lehetőség egyedi szín kiválasztására is, ami a RAL palettán megtalálható. Csakis kizárólag olyan festéket használunk, ami biztonságos az Ön állata számára és ellenál az időjárás különböző viszontagságainak.

Új, modern, nagyon esztétikusak azok a kennelek is, amelyik vízszintes panellel rendelkezik. Ennek a kinézete, úgy lett megtervezve, hogy komponáljon a kerttel vagy pedig a házzal. Gyártuk kutyakennel vízszintes panelekkel, amik zárt profilúak, fekete színben, vagy pedig más RAL színben ami megtalálható a palettán. Szerkezetileg ezek a kennelek tökéletesen megfelelnek a nagytestű kutyáknak.

© ProfiMobilgarazs.hu 2019