fbpx

Kiváló minőségű Kutyakennelek

A kutyakennelek a mi specialitásunk! Pontos elkészítés, esztétikus és kényelmes kenneleket gyártunk kis-és nagy termetű kutyák részére. A kennelek gyártásához kiváló anyagokat használunk, melyek garantálják a termék tartósságát és az Ön háziállatának biztonságát.

A kutyakennelek gyártásában több éves tapasztalattal rendelkezünk, ezért Ön biztos lehet benne, hogy a megrendelt kennel nagy odafigyeléssel lesz elkészítve, megtartva az alacsony árat. Vásárlóközpontú hozzáállás, kiváló minőség és kedvező ár várja Önt nálunk. Nézze meg kutyakennel kínálatunkat, mely minden méretre és fajtára kiterjed.

HOGYAN RENDELJEM MEG A KUTYAKENNELT?

telefon

TELEFON/EMAIL

BESZÉLD MEG

vedd at

VEDD ÁT

Vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Mindig segítünk és tanácsot adunk

Ne várj, rendeld meg a saját garázsodat már most!

Leggyakrabban keresett kutyakennelek:

LEÍRÁS A KUTYAKENNELEKRŐL

Kínálatunkban a következő kutyakennelek találhatók meg: szegecselt és hegesztés mentes. Minden termékünk kiváló minőségű horganyzott acél felhasználásával készült. Kutyakenneleink tartósak, hosszabb élettartammal rendelkeznek, mint a hegesztett típusúak. Az előregyártott falak csavaros összeszerelése a a helyszínen történik. A kutyakennel teteje horganyzott trapézlemezből készült. Minden kennel ajtóval rendelkezik, melynek szélessége általában 80 cm. A szegecselt kutyakenneleket két féle anyagból lehet rendelni. A termékek az apró részletekre való odafigyeléssel készülnek a legjobb alapanyagokból, megtartva az alacsony árakat.

A hegesztett kutyakennelek gondosan gyártottak, tartósak és teherbíróak. Az előgyártott elemek szintén jó minőségűek. A kutyakennel tetőszerkezete horganyzott trapézlemezből készült. A kennel ajtóval rendelkezik, melynek általános szélessége 80 cm. A hegesztett kutyakenneleket 3 féle anyagból készítjük:

  • 1. Csavart horganyzott oldalsó szögekkel
  • 2. Lakkozott zárt profil, fekete por féle színben
  • 3. Acélcsövek, fekete por féle színben

A kutyakennelek hosszú ideig tartó, többéves biztonságos és kényelmes használatot biztosítanak.


A kutyakennelek vázszerkezete különös odafigyeléssel meg van erősítve, ennek köszönhtően 100% biztonságot jelent kutyája számára, fizikailag nagyon erős egyedeknek is a megerősített falaknak köszönhetően. Ez a tulajdonság kifejezetten fontos lehet azoknak a gazdáknak, ahol a kutya hajlamos megszökni és nagy erővel rendelkezik.


A kisméretű kutyáknak készült kutyakennelek sűrűbb rácsozással rendelkeznek. Ennek köszönhetően még a legkisebb termetű kutya sem tud megszökni a kutyakennelből. A legkisebb méretű kutyakennelünk 2×2 méteres, de egyedi kéréseket is teljesítünk.

Mit tartalmaznak még a mi kutyakenneleink?

Termékeink alapozó festéssel vannak elátta. A horganyzás mellett ez plusz védelmet nyújt, melynek köszönhetően a kennel nem rozsdásodik és tartósságot biztosít hosszú éveken keresztül.Termékeink színe fekete, azonban egyéni kéréseket is teljesítünk felár ellenében – a színek listája megtalálható a RAL színpalettán. Festékeink biztonságosak a kutyák számára és ellenállnak a különböző idájárásnak.


Legújabb és modern kutyakenneleink vízszintes panellel rendelkeznek. Ezek kinézete komponál a kerttel vagy a házzal. Vízszintes panellel, zárt profilú kutyakenneleket gyártunk fekete színben vagy a RAL színpaletta más színében is kérhető. Ezek a kennelek kiválóan megfelelnek nagytestű kutyáknak.